Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Andreea Tincu Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 4.91 din 43 pareri
Esarfa de matase Hommage a Brancusi
475 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Esarfa “Hommage a Brancusi” este o editie speciala, prin care se celebreaza atat geniul artistului roman Constantin Brancusi, cat si o cauza speciala, Ambulanta pentru Monumente. Prin achitionarea unei esarfe “Hommage a Bancusi” vei contribui cu 10% la refacerea acoperisului bisericii fortificate din Vermes, biserica in patrimoniul national, care s-a prabusit anul trecut. Prin proiectul “Ambulanta pentru Monumente” se realizeaza punerea in siguranta a patrimoniului cultural imobil cu ajutorul voluntarilor si a mesterilor locali, sub indrumarea specialistilor in domeniul conservarii si restaurarii monumentelor istorice.

Grafica esarfei “Hommage a Brancusi” este complexa, cu interpretari picturale a celor mai importante lucrari realizate de Constantin Brancusi. Vei recunoaste “Sarutul”, “Coloana infinitului”, “Poarta sarutului”, “Masa Tacerii”, precum si “Domnisoara Pogany”. Pe langa lucrari sunt inserate grafic interpretari dupa schitele, care au condus la sculpturile finale. Nuantele dominante ale esarfei trimit la materiale representative pentru Brancusi, lemnul, piatra, bronzul si marmura. Acestea sunt inconjurate de albastrul profund al cerului, care reprezinta idealul artistului, precum l-a formulat in faimosul citat, ‘Nu am vrut sa sculptez pasarea, am vrut sa sculptez zborul.’ (C. Brancusi).

Compozitia a fost realizata manual de catre designerul Andreea Tincu in culori acrylice, apoi prelucrata digital si imprimata pe matase. Fiecare esarfa este ambalata in hartie aurie de matase si cutie premium.
Protagonista campaniei dedicate lui Constantin Brancusi si patrimoniului romanesc este Paula Herlo, reporter de peste 20 de ani la Stirile PRO TV, detinatoare a Premiului International Emmy pentru stiri de televiziune si ambasador al proiectului “Ambulanta pentru Monumente”.

La cerere, esarfa se poate personaliza cu numele sau initialele dorite, caz in care termenul de livrare se poate modifica cu 2 zile. Esarfa personalizata se achita prin OP sau cu cardul. Se poate opta si pentru felicitare in alb sau cu mesaj scris de mana.

Dimensiuni: 87x87 cm

100% matase
Dry clean
2-7 zile lucratoare
Din Gura in Gura